WordPress E-Ticaret Ajansıyız

E-Ticaret Web sitesi tasarımı ve yapımında WordPress WooCommerce Ajansı SAGE DİJİTAL E-Ticaret  web siteleri tasarlama konusunda on yıldan fazla deneyime sahip, işletmenizi e-ticaret başarısına yönlendirecek uzman WooCommerce ajansıdır. E-ticaret mağazanızı bir araya getirmenin, hangi e-ticaret platformunun seçileceğini merak etmekten temel platform entegrasyonlarına ve hatta “olsa iyi olur” işlevlerine kadar pek çok adım gerektirdiğini biliyoruz.

Ana Özellikler

  • Esnek site gezintisi ve mega menü
  • Birden fazla ürün metni, resim, özel tanımlı alan desteği
  • Ürünleri sosyal medya aracılığıyla paylaşın
  • Visa, Mastercard, AMEX, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay ve çok daha fazlasını kabul etmek için ödeme eklentileri
  • Sitede anahtar kelimeye, kategori alt kümesine ve ürün ayrıntılarına göre kolayca arama yapın
  • Esnek gönderi özellikleri (kendi teslimat bölgelerinizi tanımlayın ve yönetin)
  • Yerleşik sipariş işleme – esnek iş akışı, siparişlerin girişten sevkiyata kadar işlenmesini sağlar 
  • Otomatik Müşteri İletişimi

Güçlü Araçlarla Çevrimiçi Satış Yapın

İlk keşif aşamasında, WooCommerce uzmanlarından oluşan ekibimizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için birlikte nasıl çalışacağını ayrıntılarıyla anlatan bir teklif oluşturmak için ihtiyacımız olan bilgileri sizden alacağız.

WooCommerce Desteği

WooCommerce’e başlamak kolaydır, ancak özellikle sizin için oluşturulmuş sezgisel bir siteye ihtiyacınız vardır.

Hesap yöneticileri, UX, tasarımcılar ve geliştiricilerden oluşan ekibimiz, güçlü ancak kullanımı kolay araçlar kullanarak çevrimiçi satış yapmak için WooCommerce’i kullanma sürecinin tamamı boyunca size rehberlik edecek. Müşteri beklentilerinizi, pazarlama ve iş ihtiyaçlarınızı karşılamamızı sağlayacağız. Tamamen barındırılan ve yönetilen bir e-ticaret platformu oluşturmak için tam hizmet yaklaşımımızı bir araya getireceğiz .

Daha Fazla Trafik Çekin ve Daha Fazla Satışa Dönüştütün

Markanız için en uygun olan, mesajınızı ileten ve alışveriş yapanları müşteriye dönüştüren işletmenizi oluşturarak benzersiz ve profesyonel sonuçlar sunmaya odaklanıyoruz.

Başarılı bir WooCommerce web sitesinin anahtarı sadece tasarım değil, aynı zamanda geliştirme ve pazarlama için iyi bir stratejidir. Müşterilerinizin kişiliğine ve alışveriş davranışlarına odaklanıyoruz ve onlara web sitenizde anlamlı bir deneyim sunan bir fikir buluyoruz çünkü hoş bir deneyim yaşayan bir kişinin satın alma olasılığı daha yüksektir.

E-Ticaret Mağazanızı hızlıca oluşturalım

Stratejiyi oluşturduktan sonra, WooCommerce web sitenizin yaratıcı UI Tasarımı ve kod oluşturma ile başlayacağız. Çevrimiçi mağazanız, müşterilerin web sitenizle etkileşim kurmasını ve dönüşüm gerçekleştirmesini sağlamak için en iyi uygulama teknikleri ve teknolojisiyle açılır. Biz bir WooCommerce uzman ajansıyız ve misyonumuz, uzun vadeli büyüme için markalarla ortaklık yapmaktır. Müşterilerimiz uzun vadeli ortaklar haline gelir.